Tattoo & Piercing

Master Tattoo

Vi er beæret over at få lov til at være en del af konceptet og få lov til at nå længere ud fra vores første studio på Fisketorvet Shopping Center på Vesterbro som vi har haft i mange år hertil folket på Østerbro. Med stor tilknytning til bydelen har tidligere været med i diverse kunst events som i sommers 2017 langs Strandboulevarden hvor vi fik lov til kreere vores kunst på en af kuberne osv. Så man må sige det er en drøm der er gået i opfyldelse.

Vi har i alt 3 super dygtige artister som står klar til at designe og hjælpe jer med unikke el flash tattoos indenfor de forskellige stilarter som feks. Realistisme, oldschool, cover up, geometri, tribal mm. Vi nyder at lave store sleeves, men også små flotte og sjove tattoos.

Vi er fuld udstyret med den seneste teknologi indenfor branchen til at sørge for en mere effektiv, professional og hygiejnisk service til vores kunder såvel som gæster. Den behjælpelige personale og artister vil råde dig og guide dig gennem din tatovering og piercing oplevelse.

Alt piercing værktøj går igennem en Autoclave og Ultralyd Sterilisation Apparat – så nemt sagt – Hygiejne instrumenterne er vedligeholdt og testet ofte så vi kan vide at sikkerheden er i top. Alle nåle og produkter som vi bruger til at lave din tatovering/piercing er alle 1 gangs brug for at minimere risikoen.

Vi bruger kun nyt blæk af højeste specifikation på markedet (kontakt os for yderligere info omkring mærke, vegan, allergi osv.) som vi hælder i mindre en gangs blæk beholder. Intet af det resterende blæk bliver genbrugt. Tatovørerne bruger altid handsker og kan finde på at skifte op til flere gange hvis dette er nødvendigt.

For alle henvendelser, vær venlig at ringe til os el. bedst er at komme forbi butikken. Vi vil altid stå til rådighed og vil gerne tilbyde dig en gratis konsultation på din tatovering og piercing. Bær over os i travle tidspunkter, vi vil nemlig gerne give fuld opmærksomhed til hver eneste kunde.

Vi vil virkelig gerne gøre vores bedste så vi anbefaler dig at booke en tid til en uforpligtende konsultation med vores artister for hjælp el. spørgsmål til design.


For mere info om regler og efterbehandling på mastertattoo.dk
 

Nails Art BeautyBar & Mastertattoo

v/ Shau Li
Østerbrogade 163
2100 København Ø
Cvr. 37635030

Tlf. 60876678
E-mail: kontakt@nailsart.dk

Åbningstider

Mandag 10:00 - 19:00
Tirsdag 10:00 - 19:00
Onsdag 10:00 - 19:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag 10:00 - 18:00

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk